Al onze combinaties worden zorgvuldig uitgekozen. Wij kijken naar gezondheidsuitslagen, inteelt percentages en karakter eigenschappen op de eerste plaats.

Al onze ouderdieren worden getest op HD, CEA, TNS, NCL, MDR-1, IGS, SN, GG, RN, MH, EAOD en het ECVO oogonderzoek en dit verwachten wij ook van de dekreu als wij een reu van buitenaf gebruiken. Meer informatie over al deze afkortingen kunt u hier vinden.

De pups worden bij ons geboren in huiselijke kring. Ze worden, als ze oud genoeg zijn, meegenomen op uitstapjes door de straten, naar de hondenschool en uitlaatgebieden. We proberen ze zo goed mogelijk voor te bereiden op het leven in de maatschappij.

Vanaf 4 weken krijgen ze, naast de melk van moeder, kvv (kant en klaar vers vlees) en BARF hapjes (o.a. eendennekken, kipkarkasjes). Voor meer informatie over de voeding kunt u hier een kijkje nemen.

Mocht u interesse hebben in een pupje uit onze kennel dan kunt u zich op de wachtlijst plaatsen door deze vragenlijst in te vullen. Op de facebook pagina 'wachtlijst Can't Get Enough' plaatsen wij alle informatie over de toekomstige nestjes, dekkingen en pups. (Vul aub wel eerst de vragenlijst in!)

Zodra er pups geboren zijn maak ik met de mensen die in aanmerking komen voor een pupje uit dat nestje een afspraak om kennis te maken. Ik zal dan wat vragen stellen om te kijken wat voor soort pupje het beste bij jullie past. Als de pups 7 weken oud zijn worden ze getest op karakter eigenschappen. Na deze test maken we, op basis van de wensen, de karakters van de pups en de klik die jullie met de pups hebben, een keuze welk pupje het beste zal passen. Het karakter van de pup is hierbij voor ons doorslaggevend om te voorkomen dat er een mismatch word gemaakt met alle gevolgen van dien.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen via de contact pagina op de home page.

Eind 2021

Eind 2021

Eind 2021

Begin 2022

Half 2022

Half 2022