U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Al onze combinaties worden zorgvuldig uitgekozen. Wij kijken naar gezondheidsuitslagen, inteelt percentages en karaktereigenschappen op de eerste plaats. 

Al onze ouderdieren worden getest op HD, CEA, TNS, IGS en het ECVO Oogonderzoek en dit verwachten wij ook van de dekreu als wij een reu van buitenaf gebruiken.

De pups worden bij ons geboren in huiselijke kring. Ze worden, als ze oud genoeg zijn, meegenomen op uitstapjes naar het tuincentrum, winkelcentrum, het bos en door de straten. Zo proberen wij ze zo goed mogelijk te socialiseren.

De pups worden met 2, 4, 6 en 8 weken ontwormd en met 6 weken worden zij geënt (of desgewenst getiterd). 

Vanaf 4 weken krijgen ze, naast de melk van moeder, KVV (kant en klaar vers vlees) en BARF hapjes (0.a. eendennekken, kippennekken, paardenvlees en orgaan) Voor meer informatie over de voeding kunt u een kijkje nemen op de pagina voeding onder algemene informatie.

Mocht u interesse hebben in een pupje uit onze kennel dan kunt u de vragenlijst invullen op de contact pagina. U word dan op de wachtlijst geplaatst. Zodra de pups geboren zijn breng ik u op de hoogte en kunnen we een afspraak maken voor het 'puppyknuffelen'. Ik zal u dan wat vragen stellen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen wat voor hond u zoekt.  Als de pups 6 weken oud zijn kunt u uw voorkeur voor een pupje aangeven. Als zij 7 weken oud zijn worden ze getest door een erkende gedragstherapeut om te kijken welk pupje het beste past bij wie en om een juiste match te kunnen maken qua werklust etc. Een voorkeur voor geslacht en kleur kunt u zeker aangeven! Maar het karakter is voor ons van doorslaggevend belang om te voorkomen dat er een mismatch word gemaakt met alle gevolgen van dien. 

Mocht u nog vragen kunt u altijd contact opnemen via de contact pagina.

Op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot? Lianne van Limage fotografie maakt prachtige foto's! Gevestigd in Rozenburg, Zuid-Holland! (Ook shoots op locatie!)