U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Naam: Tibbe

 

Geboortedatum: 04-03-2011

 

Stamboom: Nee

 

Tibbe was Adriane haar eerste hond. Onwetend gekocht zonder stamboom en zonder dat de ouders getest waren. Van Tibbe heb ik een hoop geleerd over hondengedrag en hij was ook de reden dat ik mij daarin ben gaan verdiepen. Als pup was hij echt een draak. Happen, uitproberen tot aan bijten aan toe. Op de hondenschool kregen we het advies om hem te laten castreren want hij was 'dominant'. 

Op zo'n moment ga je er vanuit dat die mensen weten waar ze het over hebben en zou je het advies zo opvolgen. Maar gelukkig had ik een goede dierenarts die mij dit heeft afgeraden op jonge leeftijd (Tibbe was toen 7 maanden). Uiteindelijk is hij op de leeftijd van 16 maanden alsnog gecastreerd om ongelukjes met Noa te voorkomen.

Op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot? Lianne van Limage fotografie maakt prachtige foto's! Gevestigd in Rozenburg, Zuid-Holland! (Ook shoots op locatie!)